3 Cara Nganggo Biaya College

3 Cara Nganggo Biaya College

3 Cara Nganggo Biaya College

Hot

Thursday, December 28, 2017

3 Cara Nganggo Biaya College / Universitas

December 28, 2017 1

Kanthi putriné dhéwé wis rampung taun kapisan ing taman kanak-kanak lan biaya kanggo taun kapindho sing wis diumumaké, saiki katon kaya wektu sing éndah kanggo njupuk biaya pendidikan. Utamane, aku pengin fokus marang biaya universitas / kuliah.

Aku ngerti sing cukup mlumpat saka TK nganti universitas. Nanging, tanpa sepindah mesin wektu, ora ana sing bisa dakkarepake babagan perencanaan biaya taman kanak-kanak nalika 16 taun nganti universitas, ana akeh sing bisa dakkandhakake babagan iku.

Ingkang kapisan, yaiku kanggo nimbang macem-macem cara biaya kasebut bisa didanai (supaya ngira yen aku luwih seneng yen dheweke ora nglampahi sepuluh taun sepisan sawise utang lulus dheweke). Duwe mikir, cara utama sing bisa aku weruh yaiku:

1. Mbayar biaya saka penghasilan. Yen aku ora nglakoni apa-apa, saiki iki pilihan paling apik. Nanging, diwenehake yen nalika iku aku bakal dadi awal 50-an lan kudu fokus ing pensiunku dhewe, iki meh ora dadi ideal.

2. Aku bisa nggoleki dhuwit luwih saka 16 taun sabanjure supaya aku bisa migunakake biaya kanggo nutupi biaya. Iki bisa dilakoni kanthi rong cara. Salah siji saka kontribusi saben wulan reguler menyang rencana simpenan utawa aku bisa nandurake jumlah lump sum / saperangan pembayaran ad hoc.

Keuntungan saka iki yaiku yen pertumbuhan senyawa ing investasi saya akeh sing ngangkat berat kanggo kula.

3. Beasiswa, hibah, dsb. Jujur aku seneng banget babagan iki. Akeh universitas wis entuk manfaat ing krisis kredit nalika sabanjure ngetokake dhuwit akeh dhuwit kanggo ekstensi anyar. Akibaté, kemampuan kanggo ndhukung wis dikurangi.

Dukungan pemerintah? Hmm, aku ora mikir aku bakal ngandel. Paling pemerintah duwe masalah pendanaan sing luwih gedhe kanggo kuwatir.

Ing wektu sing padha, aku seneng njupuk dhuwit sing arep dilakoni (iku wong Scotsman ing aku), supaya aku nggoleki maneh lan bakal ngetokake temuanku ing masalah sing bakal teka.

Ing kasunyatan, aku mung bisa nggunakake campuran kabeh 3. Salah siji sing bakal mangaruhi apa aku kudu ngandelake 1 & 3, kepiye carane aku pinter saiki.

Ross Naylor minangka penasihat finansial sing nduweni kalodhangan kanggo nyedhiyakake klien kanthi strategi investasi sing ora adil, transparan lan umum.

Dheweke duwe pengalaman gedhe ing mbantu klien nggawe rencana keuangan sing komprehensif sing nyedhiyakake kanggo pendidikan anak-anake.
Read More